kardespenna@gmail.com

Otto Carius: Tigrisek a sárban - Prémium ajándékcsomag

Otto Carius: Tigrisek a sárban - Prémium ajándékcsomag
Erwin Rommel: Háború gyűlölet nélkül
Maruzs Roland: Vitézség dolgában töretlen
Arany Vitézségi Érem (replika)
A képek csak illusztrációk.

Otto Carius: Tigrisek a sárban - Prémium ajándékcsomag

Cikkszám: TisCsom02
20 000 Ft
Nettó: 19 048 Ft +áfa
Kiszerelés: db
A Prémium Csomag tartalma: Otto Carius: "Tigrisek a sárban", Erwin Rommel: "Háború gyűlölet nélkül", Arany Vitézségi Érem replika, Maruzs Roland: "Vitézség dolgában töretlen".
Betöltés...

Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

A Prémium Csomag tartalma:
  • Otto Carius: "Tigrisek a sárban"
  • Erwin Rommel: "Háború gyűlölet nélkül"
  • Arany Vitézségi Érem replika
  • Maruzs Roland: "Vitézség dolgában töretlen"

"Mi, a német Wehrmacht [egykori] katonái nagyon hálásak vagyunk a különböző külföldi kiadóknak a második világháborúról szóló könyvek megjelentetéséért.  E publikációk ellene mondanak azoknak a rágalmaknak, amelyek a filmipar, a televízió és a sajtó részéről érik a német katonát, és számos forrás felhasználásával festenek tárgyilagos képet a Wehrmachtról. Különösen hálásak vagyunk pedig azokra az elesett bajtársainkra emlékezve, akik, együtt Nyugat-Európa valamennyi országának önkénteseivel, azért harcoltak, hogy megmentsék földrészünket a kommunizmustól, s akiknek emlékét a rágalmazó megnyilvánulások beszennyezik. Máig jó szívvel emlékezem a spanyol „Kék Hadosztállyal” közös bevetéseinkre.
(...)
Reménykedjünk, hogy az ifjú nemzedék a béke tartós világrendjét teremti meg, ehhez azonban elengedhetetlen valamennyi nemzet kompromisszumkészsége. Mi, az egykori frontkatonák mindenesetre saját tapasztalatunkból tudjuk – és elesett bajtársaink nevében, figyelmeztetésképpen adjuk tovább: a háború a politikában a legrosszabb alternatíva!"
Otto Carius
(1922-2015)

A második kiadás immár kemény kötésben érkezik, a mellékletben található eredeti német dokumentumok magyar fordításával kiegészítve!

Figyelem! Csak a készlet erejéig!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba