kardespenna@gmail.com

Otto Carius: Tigrisek a sárgan - Alap ajándékcsomag

Otto Carius: Tigrisek a sárgan - Alap ajándékcsomag
Erwin Rommel: Háború gyűlölet nélkül
II. osztályú vaskereszt (replika)
A képek csak illusztrációk.

Otto Carius: Tigrisek a sárgan - Alap ajándékcsomag

Cikkszám: TisCsom01
11 000 Ft
Nettó: 10 476 Ft +áfa
Kiszerelés: db
A csomag tartalma a következő: Otto Carius: "Tigrisek a sárban" második kiadása, Erwin Rommel: "Háború gyűlölet nélkül", II. osztályú Vaskereszt kitüntetés-replika.
Betöltés...

Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

A csomag tartalma a következő:
  • Otto Carius: "Tigrisek a  sárban" második kiadása
  • Erwin Rommel: "Háború gyűlölet nélkül"
  • II. osztályú Vaskereszt kitüntetés-replika

"Mi, a német Wehrmacht [egykori] katonái nagyon hálásak vagyunk a különböző külföldi kiadóknak a második világháborúról szóló könyvek megjelentetéséért.  E publikációk ellene mondanak azoknak a rágalmaknak, amelyek a filmipar, a televízió és a sajtó részéről érik a német katonát, és számos forrás felhasználásával festenek tárgyilagos képet a Wehrmachtról. Különösen hálásak vagyunk pedig azokra az elesett bajtársainkra emlékezve, akik, együtt Nyugat-Európa valamennyi országának önkénteseivel, azért harcoltak, hogy megmentsék földrészünket a kommunizmustól, s akiknek emlékét a rágalmazó megnyilvánulások beszennyezik. Máig jó szívvel emlékezem a spanyol „Kék Hadosztállyal” közös bevetéseinkre.
(...)
Reménykedjünk, hogy az ifjú nemzedék a béke tartós világrendjét teremti meg, ehhez azonban elengedhetetlen valamennyi nemzet kompromisszumkészsége. Mi, az egykori frontkatonák mindenesetre saját tapasztalatunkból tudjuk – és elesett bajtársaink nevében, figyelmeztetésképpen adjuk tovább: a háború a politikában a legrosszabb alternatíva!"
Otto Carius
(1922-2015)

A második kiadás immár kemény kötésben érkezik, a mellékletben található eredeti német dokumentumok magyar fordításával kiegészítve!

Figyelem! Csak a készlet erejéig!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.