kardespenna@gmail.com

Missuray-Krúg Lajos: Tüzek a végeken

Missuray-Krúg Lajos: Tüzek a végeken
A képek csak illusztrációk.

Missuray-Krúg Lajos: Tüzek a végeken

Cikkszám: MKLTV
3 500 Ft
Nettó: 3 333 Ft +áfa
Kiszerelés: db
Készlet:Érdeklődjön
Ismerje meg a Rongyos Gárda izgalmas küzdelmét a sokszoros túlerővel szemben, amely nyomán az egész Nyugat-Magyarország területéről kiűzték az osztrák megszállókat, és akiknek a Nemzet örök hálával tartozik azért, hogy Sopron és annak környéke ma is magyar. Figyelem, erősen limitált példányszámban jelenik meg jubileumi kiadványunk!
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Kiadónk egyik legfőbb célkitűzése a tiszta, hiteles források közvetítése az Olvasók felé, lehetőleg túlzott mértékű, szubjektív történészi magyarázatok, kiértékelések nélkül. Soproni kiadóként természetesen meg kell emlékeznünk a Rongyos Gárda dicsőséges harcairól és a népszavazásról, amelyek eredményeként ma magyar nyelven adhatunk ki könyveket és magyarként élhetünk Sopronban.

Ez a legendás könyv - Missurray-Krúg Lajos egyik legjelentősebb műve - hitelesen mutatja be az Alma Mater menekülését Selmecbányáról Sopronba, majd a főiskolások és a hívó szóra a nyugati végekre siető magyar és más (főleg bosnyák) nemzetiségű harcosok küzdelmét, amit a leleményesség, bátorság és a végtelen hazaszeretet jellemez.

A könyv végén a soproni történész, szűkebb pátriánk kiváló ismerője, Brummer Krisztián rövid tanulmányát is közre adjuk, aki 100 év távlatából foglalja össze az eseményeket.  

Emlékezzen velünk a magyar nemzet ezen dicsőséges napjaira!

Figyelem! A könyv alacsony példányszámban jelenik meg!

140 oldal, puha borítóval.

ISBN 978-615-01-1005-9

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

 Elveszett győzelmek
Érdeklődjön
7 990 Ft
7 610 Ft +áfa
 Oroszlán a Pumák között
Érdeklődjön
3 990 Ft
3 800 Ft +áfa
 Maruzs Roland: Virtus dolgában töretlen
Érdeklődjön
8 990 Ft
8 562 Ft +áfa