kardespenna@gmail.com

Oroszlán a Pumák között

Oroszlán a Pumák között
A képek csak illusztrációk.

Oroszlán a Pumák között

Cikkszám: OPKP
3 990 Ft
Nettó: 3 800 Ft +áfa
Kiszerelés: db
Készlet:Érdeklődjön
Ismerje meg az egyik legkiválóbb magyar vadászpilóta, vitéz nemes Molnár László rep. hadnagy életét, ahogy a kisgyermekből a hazája iránt a végsőkig elkötelezett hős válik!
Megosztás másokkal:

Termékismertető

A leghitelesebb – és így a legértékesebb – mindig a szemtanú beszámolója. Ha pedig egy olyan katona elbeszélését olvashatjuk, aki nem érte meg, hogy az eseményeket már tisztes időtávlatból szemlélhesse, még felbecsülhetetlenebb érték. Ez az érték pedig egyenesen páratlan, ha egy olyan ászról van szó, mint vitéz nemes Molnár László repülő hadnagy, aki halála napjáig hazánk legsikeresebb vadászpilótája volt. A könyv, amit az olvasó a kezében tart, a kiváló soproni történész, ifj. dr. Sarkady Sándor többéves kutatómunkájának gyümölcse, amelyen keresztül személyesen ismerheti meg Molnár hadnagyot, a kisgyermekkortól egészen a haza és a bajtársai védelmében az utolsó pillanatig önfeláldozóan kitartó hős haláláig. A könyv egyben egy súlyos adósság törlesztése is: a Magyar Királyi Honvéd Légierő történetével foglalkozó munkák eddig fájóan keveset – és sokszor bántóan helytelenül – foglalkoztak annak egyik legkiválóbb pilótájával.

Bátran ajánljuk ezt a könyvet, nem csak a (harci) repülés szerelmeseinek, hanem a téma iránt kevésbé érdeklődőknek is: a mozgalmas, megannyi személyes történettel fűszerezett könyvből egy tiszta jellemű, önzetlen magyar fiatal fájóan rövid, ám sokszínű életét ismerheti meg az olvasó.


Puha borítóval.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

 Erwin Rommel: Háború gyűlölet nélkül
Érdeklődjön
4 000 Ft
3 810 Ft +áfa
 Missuray-Krúg Lajos: Tüzek a végeken
Érdeklődjön
3 500 Ft
3 333 Ft +áfa
 Elveszett győzelmek
Érdeklődjön
7 990 Ft
7 610 Ft +áfa