kardespenna@gmail.com

Otto Carius: Tigrisek a sárban (harmadik kiadás)

Akciós
Otto Carius: Tigrisek a sárban (harmadik kiadás)
A képek csak illusztrációk.

Otto Carius: Tigrisek a sárban (harmadik kiadás)

Cikkszám: OCTAS_U
5 500 Ft
Nettó: 5 238 Ft +áfa
Kiszerelés: db
Készlet:Raktáron
Otto Carius, a legendás német páncélos-parancsnok eredeti nyelven 1960-ban megjelent visszaemlékezése harmadik (magyar) kiadása. A szerző a második világháború második legeredményesebb harckocsi-parancsnoka volt.
Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

"Mi, a német Wehrmacht [egykori] katonái nagyon hálásak vagyunk a különböző külföldi kiadóknak a második világháborúról szóló könyvek megjelentetéséért.
E publikációk ellene mondanak azoknak a rágalmaknak, amelyek a filmipar, a televízió és a sajtó részéről érik a német katonát, és számos forrás felhasználásával festenek tárgyilagos képet a Wehrmachtról. Különösen hálásak vagyunk pedig azokra az elesett bajtársainkra emlékezve, akik, együtt Nyugat-Európa valamennyi országának önkénteseivel, azért harcoltak, hogy megmentsék földrészünket a kommunizmustól, s akiknek emlékét a rágalmazó megnyilvánulások beszennyezik. Máig jó szívvel emlékezem a spanyol „Kék Hadosztállyal” közös bevetéseinkre.
(...)
Reménykedjünk, hogy az ifjú nemzedék a béke tartós világrendjét teremti meg, ehhez azonban elengedhetetlen valamennyi nemzet kompromisszumkészsége. Mi, az egykori frontkatonák mindenesetre saját tapasztalatunkból tudjuk – és elesett bajtársaink nevében, figyelmeztetésképpen adjuk tovább: a háború a politikában a legrosszabb alternatíva!"
Otto Carius
(1922-2015)

A harmadik kiadás kemény kötésben érkezik, tartalmában a második kiadással megegyezik, tehát a mellékletben található eredeti német dokumentumok magyar fordítását és egy plusz képet is tartalmaz!

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba

Akciós
 Oroszlán a Pumák között
Raktáron
3 990 Ft
3 800 Ft +áfa
Akciós
 Elveszett győzelmek
Raktáron
7 990 Ft
7 610 Ft +áfa
Akciós
 Missuray-Krúg Lajos: Tüzek a végeken
79 db raktáron
3 500 Ft
3 333 Ft +áfa