Látogasson el webáruházunkba!

Kard és Penna Kiadó Német Hősök Csomag (NHCS)

Webáruház  »  Ajándékcsomagok  »  Német Hősök Csomag
https://www.kardespenna.hu/termek/kard-es-penna-kiado-nhcs-nemet-hosok-csomag
Kard és Penna Kiadó Német Hősök Csomag
A csomag tartalma a következő: Otto Carius: "Tigrisek a sárban" Erwin Rommel: "Háború gyűlölet nélkül"
Ára:
7 500 Ft

Ismerje meg a második világháború második legsikeresebb páncélos-parancsnokának, Otto Cariusnak élményeit, illetve a Sivatagi Róka, Erwin Rommel Észak-afrikai háborúját, a legendás tábornok saját feljegyzéseiből!

Kard és Penna Kiadó Német Hősök Csomag részletes ismertetője

"Tigrisek a sárban"

Otto Carius, több, mint 150 ellenséges páncélos megsemmisítésével a második legeredményesebb német páncélos-parancsnok volt a második világháborúban. Könyve a páncélos-hadviselés és a legendás Tigris tank rajongóinak bibliája.

184 oldal + 50 oldal függelék, keménytáblás kötés


"Háború gyűlölet nélkül"

"E kötet, amely először csak jóval Rommel tragikus halála után jelent meg, teljes terjedelmében most kerül először a hazai olvasó kezébe. A páncélos-gépesített hadműveletek XX. századi mesterének műve nem avult el 2017-re sem. Minden valamirevaló tisztképző intézményben kötelező olvasmány ma is, stratégiai szemléletét, harcászati példáit világszerte oktatják. Ezért egy szakmai szempontból is igényes magyar fordításnak ott a helye nem csak a korszak és a hadtörténelem iránt érdeklődők, de az aktív és leendő honvédtisztek polcán is." Illésfalvi Péter hadtörténész

295 oldal, keménytáblás kötés

Figyelem! Csak a készlet erejéig! (Összesen csupán 100 csomag érhető el!)